ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Hürriyet İlkokulu

Nis

eTwinning Yunus Gibi Sevmek projemizde 4C ve 4F sınıfları olarak Yunus Emre'nin Hayatı ile ilgili Web 2 araçlarını kullanarak oyunlar oynadık.Projemizde oyunlaştırarak öğrenme yöntemini kullanarak öğrencilerimizin süreçte eğlenerek Yunus Emre'yi tanımalarını sağladık.Oyunları oynayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz...

Nis

Benim Atölyem Doğa projemizde  ortak olarak yapılan ORMAN HAFTASI  çalışmasında anasınıfı H öğrencileri tasarladıkları ürünle yerini aldı.Ekolojik okuryazarlık becerilerini kazandıkları projede öğrenciler ormanlarımız için anlamlı bir farkındalığa imza attılar.

Nis

Uluslararasi eTwinning projemiz 'Bir Nefes Al Harekete Geç Sağlığı Seç' kapsamında proje ortağı okullarla 'Bir nefes al 'etkinliğinde buluştuk.Okulumuz anasınıfı H ve I şubelerinin katıldığı etkinlikte öğrenciler keyifli bir öğrenme ortamında hem tanıştılar,hem de sağlığın önemini kavradılar.Proje kurucusu öğretmenimiz Hanım Yaşar ve yürütücü Halise Yalçın'ı ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun tanıtım videosunu hazırladık.

Mrt

Lıttle Honeybee projemizde öğrencilerimizin araştırıp hazırladığı  sunum posterlerini ortak okullar bir araya gelerek sunuyoruz.Okulumuz anasınıfı şubelerinden B,F,G şubelerinin yer aldığı proje arıların yok olması ile ilgili çözüm yollarının arandığı  4 ülke ortaklı bir eTwinning projesidir.

Ock

4G Sınıfı Görsel Sanatlar Dersinde yaptıkları sanat çalışmaları...Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.