ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Hürriyet İlkokulu

GELECEĞİN OKULU HÜRRİYET

HÜRRİYET İLKOKULU "GELECEĞİN OKULU" OLARAK AKREDİTE EDİLDİ.

Biz, yarınlara ve ötesine erecek nesiller için buradayız...

Hürriyet İlkokulu olarak, Gücünü kadim köklerinden alan, kendini keşfeden, 21. Yüzyıl becerileriyle donanmış, milli kültürünün ve değerlerinin farkında, kendi geleceğini kendi inşa edecek vizyon sahibi nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Geleceğin Okulu; hem devlet hem özel okullar için eğitim ve okulun standartlarını belirleyen, yenilikçi, inovatif,  değişim ve dönüşüme açık bir eğitim ekosistemi yaratmayı amaçlayan, EYUDER markası bir akreditasyon programıdır.

Birçok alanda yaptığımız farklı çalışmalar ve çeşitli alanlarda aldığımız bir çok ödülle, velisi, öğrencisi, öğretmeniyle farklı bir eğitim vizyonuna sahip olan okulumuz, yaptığı faaliyetler, atölyeler ve öğretmenlerimizin aldığı online eğitimler sonucunda aşağıda sıralanan 7 kategoride gerekli modülleri başarıyla tamamlayarak, profesyonel değerlendirme sonucunda 7 okul etiketi almayı başarmış ,bunun sonucunda iEskişehir'de  VİZYON OKUL belgesi almış ve GELECEĞİN OKULU olarak akredite edilmiş ilk ve tek devlet okuludur.

*Araştıran, sorgulayan gücünü kaleminden alan nesiller için  OKURYAZAR OKUL

*Tasarlayan, geliştiren, yarınları inşa eden nesiller için GELİŞEN OKUL

*Tabiatı ve tüm canlıları seven nesiller için ÇEVRE DOSTU OKUL

*Değerlerini bilincinde, güzel ahlaklı nesiller için YARDIMSEVER OKUL

*Zihni ve emeli temiz nesiller için TEMİZ, SAĞLIKLI,GÜVENLİ OKUL

*Yeteneklerini ve yaşamın renklerini fark eden nesiller için SOSYAL VE SPORTİF OKUL

*Yenilenen teknolojiye ayak uydurmayı başaran nesiller için DİJİTAL OKUL

Bu ödülü kazanmamızda katkısı bulunan tüm eğitimcilerimize, velilerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyor, eğitimde model okul olma hedefimizi gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da aynı coşkuyla eğitim standartlarını yükselten bir okul olmaya devam edeceğiz.

12-09-202112-09-202112-09-202112-09-202112-09-202112-09-202112-09-2021

Yayın: 12.09.2021 - Güncelleme: 22.01.2023 20:23 - Görüntülenme: 391