ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Hürriyet İlkokulu

21 GÜN FARKLI ŞEKİLLERDE KİTAP OKUYORUZ...

Sevgili Hürriyet İlkokulu Ailesi,

Dünyada çocuklara doğdukları andan itibaren her gün 15 dakika kitap okumanın çocuğun hayatının her alanında nasıl olumlu yönde bir fark yarattığı konusunda çalışmalar yapılıyor. Bizde çocukların daha severek ve alışkanlık haline getirerek farklı ortam ve farklı yerlerde kitap okumalarını hedefleyen Kütüphaneler Haftasına kadar bir proje yapmayı düşündük.

Hürriyet Ailesi olarak tüm veli ve öğrencilerimizi   “21 Gün Farklı Okuyorum” kitap okuma çalışmasına  davet ediyoruz. Bu çalışmaya katılmak çok basit, kitap okumaktan hoşlanıyorsanız, bir kitap seçip çocuğunuza yüksek sesle ve yönergeye uygun okumanız yeterli.

Çünkü okumak kahraman olmaktır.

Çünkü okumak hayal dünyasına uçmaktır.

Peki, bu meydan okumaya nasıl katılırsınız?

11/03/2024-31/03/2024 tarihleri arasında çocuğunuzun yönergelere sesli kitap okurken çektiğiniz fotoğraf veya videolarınızı okulumuzun wakalet sayfasına yükleyerek ve öğretmeninize göndererek katılabilirsiniz.

WAKALET SAYFASI: ................... VELİ GRUPLARINDA PAYLAŞILACAKTIR.

“21 Gün Meydan Okuyorum” sesli kitap okuma meydan okuması bittiğinde en çok beğeniyi alan WAKALET paylaşımına, seçilen sürpriz kitap armağan edilecektir.

11-03-202411-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 00:26 - Görüntülenme: 43